Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

KAN DU SE

Har du följt mej du stjärna

så du vet vem jag är

kan du se

när jag dalar och faller

 

en önskan då

lys upp min väg

 

jag ej befaller

 

 

M-L

 




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 152 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-28 18:06



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Har du en stjärna som vet vem du är, är det kanske från den stjärnan du kommer! Från stjärna du kommer och dit du ska återkomma för att lysa över någon du har kär.
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP