Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

LUSTEN

Tror

jag avstår lusten

För att slippa känna

förlusten




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-28 18:55



Bookmark and Share


  Söderman
Bra du säger att du tror du avstår.
Det lämnar en liten lucka till att du ger efter för lusten
om den är tillräckligt stark
Så tror jag det är, att är tillräckligt många
ingredienser delatktiga, så blir lusten starkare
än rädslan att bli sviken.
Hur ser du på saken?
Jag kan känna väldigt stark lust ibland, ljummen ibland och svag ibland.
Gissa när det blir som svårast?
Ha det gott!
Kramar...
2012-08-03

  Larz Gustafsson VIP
Smart formulerat och klok tanke. Verkligen tänkvärt.
2012-07-28
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP