Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En återblicks något mer förklarande ljus än den fladdrande lågas hektiska realitet då allt hände.


Vi sa oss älska

Vi sa oss att den längtan vi burit
som i ett ögonblicks eruption av utomhet
och inre viljors krafter givit oss ett liv att älska
var en livets gåva för stor att helt förstå

då visste jag inte - nu vet jag vad det är att höra till
- visste inget om att känna, veta, vilja, önska
allt det som gör de älskande till älskande
de kännande goda och starka
de viljande sprudlande av glädjelyckans dröm
eller vetskap att den livets sköra tråd
som bär det vara som för en tid
blivit deras del i universums
möjligheta önskan
att få blomma

Vara del av det som gör liv till liv…




Fri vers (Fri form) av Bizon
Läst 157 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-29 05:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Bizon
Bizon