Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En avrättning av myter som påverkar människor inom både möjliga eller omöjliga områden !


MYT-eri !

"Om man HATAR USA så ÄR man VÄNSTEREXTREMIST och antidemokrat !"

Fel, fel, FEL: Om man är konstruktivt kritisk till USA så innebär det INTE att man kan placeras i något politiskt läger ! Men ,eftersom vänstern i gemen är USA-kritisk , så är det OERHÖRT viktigt att man argumenterar trovärdigt och utgår från fakta ! Undvik slagord och liknande och kritisera sakligt och konstruktivt med angivande av källor (gärna USA-baserade sådana, det förhöjer trovärdigheten ) .En del människor (de som genomgått den "USA-hjärntvätt" som ,tyvärr, stora delar av USA:s befolkning drabbats av) kommer ALLTID att kalla centrala och myndighetsbaserade reformer för "kommunism" (typ O´Bamas sjukhusreform, som av många republikaner kallades för just detta !) .


"Om du är bög eller flata så får du alltid AIDS till slut !"

Fel,fel. FEL: De homosexuella som får AIDS är ,alltsom oftast, de som lever ett vidlyftigt liv, med många partners (plus att de struntar i sin egen intimhygien !)
Undantag finns, men de är förhållandevis få ! Dessutom är AIDS vanligt bland de som går till prostituerade regelbundet och ofta (utom i Tyskland och andra länder där prostitution legaliserats) , sprutnarkomaner, nymfomaniska individer och de prostituerade själva .


"En gång rasist, alltid rasist !"

Fel,fel FEL: Kanske en av de myter som börjar bli förlegad. Fler och fler rassar hoppar av från dessa mörkerorganisationer ! I Sverige har vi, bl a EXIT som hjälper avhoppade rasister att få en ny existens, fri från påverkan av och förföljelse från dessa Djävulens Hantlangare !



"Alla politiker är korrupta och köpta !"

Fel, fel, FEL: Jag kan ju bara, med säkerhet, tala för Sveriges politiker: Här finns det, fortfarande, politiker som INTE tycker om den negativa utveckling som skett (och sker) inom politikerskrået. Problemet är att dessa hålls tillbaka, deras åsikter publiceras alltför sällan i den politiska debatten . Dessutom väljs de alltför sällan till politiska topp-poster, just pga sin ärlighet och kritiska inställning . Dessa finns inom nästan alla riksdagspartier (har själv träffat en del av dem) och en from förhoppning vore att de blir fler och att massmedia uppmärksammar uttalanden från dem i större omfattning .



------

















Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Mats Henricson
Läst 239 gånger
Publicerad 2012-07-29 12:18



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska