Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HALLÅ

Vart är ni alla

Är ni i solen

Eller

OS

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 186 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-29 15:26



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Ibland hittar du OSs här eller där..jag mer här än på OS..klarar du dig med mig?
2012-07-29

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, det kan man undra. Det är ju fortfarande semester också..och OS.
2012-07-29

    Ken Cassel
De flesta tittar nog på OS M-L :))
2012-07-29

  aol
jag är här vännen läser dej, ler kram, aol.
2012-07-29

  Larz Gustafsson VIP
Jag HATAR OS. I solen har jag varit. Så...voilá!
2012-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP