Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Gjort en rättelse


OÄNDLIGHETEN

Ser upp

mot en klarblå himmel

Ser oändligheten

Jag känner mej

obefintlig

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-29 16:48



Bookmark and Share


  Linda CH VIP
Mycket fint fångat!
2012-08-08

    ej medlem längre
Alla med en levande själ reflekterar över detta

De andra är döda. Fastän de lever.
2012-07-30

    ej medlem längre
Du lyckas alltid fånga en känsla med få ord och mycket känsla mellan raderna.
2012-07-29

  M M Mannheim VIP
Uppåt ska du skåda! Du är en klart lysande stjärna bland ett himlavalv fullt av lysande stjärnor.
2012-07-29

    ordskalv
Många gör vi nog det. Tack för att du satte ord på mina känslor.
2012-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP