Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ord

 

Ord som inte räcker till.

Ändå blir de för många,

för futtiga,

för lika frysta ärter som rymmer.

Eller som Heinz ketchup:

ingenting, ingenting, ingenting

och så klafs:

 

För uttänkta.

För spretiga.

För små

och motsägelsefulla

dränker de det jag ville.

 

Berätta för dig.

Om kärnan.

 

Som aldrig klyvs.




Fri vers av Åsa Pyke
Läst 310 gånger
Publicerad 2012-07-29 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Åsa Pyke
Åsa Pyke