Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Universums hjärta



Om du gömmer ditt namn
i mitt bröst,
vet jag att du är min
för evigt

Om jag ber regnbågen
måla dina färger,
fyller vår kärlek
universums hjärta.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 189 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-07-29 21:52



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Träffsäkert som vanligt, väldigt fint formulerat...
2012-07-29

    ej medlem längre
En ljuvlig ordpärla från din mjuka hand.
2012-07-29
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP