Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Upp å ner, ner å upp, jävla mupp.


Obalans

Jag är och lär vara störd, ofta förstörd, kanske levde hårt.

Svårt...

Paranoid blir jag avrättad i nyvaken fantasi vissa dar, aldrig ryggen bar, kärlek broder kärlek, finns de kvar?

Svårt...

Svettiga smärtsamma kval, ibland en avtändning och alltsammans skapar en obalans, minns för någon dag sen att allt kändes bra, nu känns döden som min enda chans till lugn å sans.

Svårt...

Ett litet kliv bort ett annat liv.

Svårt...




Fri vers av TobbeTooMuch
Läst 265 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-29 23:23

Författaren TobbeTooMuch gick bort 2018. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TobbeTooMuch
TobbeTooMuch