Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Njuter våra minnen i drömmen


I ljumma sommarnatten
ropar jag ditt namn,

ekot bär det åter
till min bädd,

jag lägger en skärva
av vår kärlek
under kudden,

och njuter våra minnen
i drömmen.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-07-30 00:02



Bookmark and Share


  alvan
Så ljuvt... saknad och vackra minnen som både helar och förgör.
2012-07-31

    ej medlem längre
Melankoli, detta ljuva.
Vackert fångat.
2012-07-30

  ResenärGenomLivet VIP
Lite sorgligt, men vackert...
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP