Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
eget foto


Kvällen blir till natt

 

kvällen över går i natt

mina tankar snurrar runt

kan inte släppa taget

om hur jag upplevt hur

olika vi människor beter sig

i olika situationer

 

tänker på henne som alltid

hälsat, som helt plötsligt

ser åt annat håll när vi möts

mitt hej det låtsats hon inte

höra

 

så var det han som pratade

och pratade berättade nästan

hela sitt liv för mig, vi känner

inte varandra, vet inte ens vad

han heter, han behövde säkert

någon att få dela med sig både

ilska och glädje

 

så är det jag som svarar säger

ja och nej, tror det räckte för

honom som jag mötte i kyrkan

idag

 

vi hörs var orden han sa när vi

skildes på kyrktrappan, hur han

tog till sig från kyrkan det hann

jag inte se för alla som var på

väg in i kyrkan för att vara med

om ett barns dop

 

 

anits 29 juli 2012

 

 

 




Fri vers (Prosapoesi) av anits VIP
Läst 184 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2012-07-30 00:35



Bookmark and Share


  Michaela Dutius
Ja visst har vi våra olika sätt att bete oss vi människor.... du beskriver det väl!
2012-07-31

    Maria Malm
Mm..vi beter oss lite olika vi människor i olika situationer. Ibland kan man ana varför, ibland har man inte en susning.
2012-07-30

  Bibbi VIP
Tack för de fina iakttagelser som Du delger.
2012-07-30

  Anya VIP
Jaa möten är komplicerade. Gäller att försöka hålla koll på vem man är själv och nöja sig med det. Vad andra gör har man ju liksom ingen makt över.
Kram
2012-07-30

  ResenärGenomLivet VIP
Ja, vi människor är olika...det är inte alltid vi vet bakgrunden till deras beteende...
2012-07-30

    ej medlem längre
Fint med möten....
2012-07-30
  > Nästa text
< Föregående

anits
anits VIP