Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

330

antagandet att slutet var likt en käftsmäll
knytnäve i magen och besegrade andetag
klappar mig på axeln
det är bra nu, såja
såja
så ja
du har ingenting att ge till någon här
berör mig inte med dina icke autentiska fraser, ljud
hud
spyr på dina nya skor och din nya hälft




Fri vers av tolvtrettiotre
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-30 09:25



Bookmark and Share


    Lars J
Du fick till en riktig käftsmäll i slutet av denna dikt :-)

"spyr på dina nya skor och din nya hälft"
2018-05-04
  > Nästa text
< Föregående

tolvtrettiotre
tolvtrettiotre