Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Dikt


INNAN HÖSTEN



Låt oss innan hösten nalkas
åter vandra hand i hand
och tillsammans le och skalkas
i vårt sköna sommarland.

Ännu värmer solen , kära,
än är himlen sommarblå,
än kan rosen blomster bära,
sommarfägringen bestå.

Låt oss glädjas innan hösten
bränner bort vår sommarglöd,
innan ångest fyller brösten
inför vinterns köld och död.

Ingvar Björkdahl
Mariestad




Bunden vers av Ingvar Björkdahl
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-07-30 20:55



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ingvar Björkdahl
Ingvar Björkdahl