Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kan vågens styrka någonsin föra dig tillbaka till mig, finns kraften i den närhet där jag söker dag och natt?


Som för oss tillbaka hem

Jag tvingas
leda min tankar
förbi grottans djup
där vår historia ligger gömd

Jag försöker skrika bort den oro
som förgiftar varje cell,
jag fyller snäckans skal
med det ljus som letar tid,
jag söker finna lustens kraft
som orkar hissa det segel
som för oss tillbaka hem.




Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 246 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-07-31 00:04



Bookmark and Share


  alvan
Berörande och starkt... mycket fin text!
2012-07-31

  ResenärGenomLivet VIP
Ord som ropar ut längtan...blir berörd.
2012-07-31

    ej medlem längre
så lidelsefullt
vackert.
innerliga önskan.
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP