Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Med kurs mot Ensamheten

Med kurs mot Ensamheten
Grå stenhällar

Hällen
svart vit melerad

svartmelerad
det inre
innerhällen svartvit

Med kurs mot Ensamheten
grå och kall
smalnar av
kommer nära
går iland
sätter ned foten
och nästa
upp på högsta stenen
utsikt från Ensamheten

På Ensamheten
blåser det

trångt tankeutrymme
vinden tar överhanden
handen försöker skydda

På Ensamheten
finns inga träd

På Ensamheten
finns inget att se fram emot
samma varje dag

Bortrest från mig själv
kroppsrest
rester av en rest kropp
självrest
inom hudens kanter
kroppskanter




Fri vers av Inez L
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-31 11:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Inez L
Inez L