Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min vilda ros


Min vilda ros
smeker mina tankar
med en doft av sommarvind

Min vilda ros
värmer hjärtats källa
med en tår av lycka

Min vilda ros
väcker min gryning
med en kyss av nektar

Min vilda ros
blommar för mig
varje dag.






Fri vers av Peter Kohlm VIP
Läst 235 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-07-31 17:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Vacker är din ros.
2012-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP