Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Öppna dina ögon

Mina ögon är nu öppna

och jag kan älska

Förr när de var slutna

såg jag inte

att det inte fanns något

att vara rädd för




Fri vers (Fri form) av Eva Enjebo/Drugge VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-07-31 22:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Eva Enjebo/Drugge
Eva Enjebo/Drugge VIP

Mina favoriter
Plågsamt