Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

byggde relingar....

trappan
vandrade
vidare
i vilsenhet

bortom horisont

förlorade mig
på sista steget

klev av

väntade slutstation
på spåret

sökte dofter
för att färdas
vidare

tondövt ensam

byggde relingar
att hålla mig i




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 207 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2012-08-01 01:12



Bookmark and Share


  Anya VIP
En tung innebörd men slutet lyfter att relingar fanns att tillgå.
2012-08-02

  Bibbi VIP
Smärtsamt.
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington