Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bredvid en rykande fimp där låg



En bruten ros
på gatans sten

En ovissnad vit
Timmen är sen

Utan stjälk
den ligger där

Vem har tappat den?
Jag undrar när?

Där kan den inte vara
Tar upp den ännu friska

Bär den i väskan hem
Hör kärlekstoner viska

Säkert fallit av brudbukett
med lyckligt par från kyrka ut

En liten bit av glädjeyra
blev min dags tribut





Fri vers (Modernistisk dikt) av Jack E. Gladh VIP
Läst 180 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-01 11:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Kortfilm med värme och access.
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST