Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Nä, nä, inte på tågresan!


Skensamtal


Sitter i nattligt hägn
Pratar med en skenbar vän

Vår måne
Präktigt augustistor

Blir mest en månolog




Fri vers (Modernistisk dikt) av Jack E. Gladh VIP
Läst 313 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-01 16:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jack E. Gladh
Jack E. Gladh VIP

Mina favoriter
FROST