Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min själs mirakel


Du hade en förmåga
att njuta mig totalt
du blev den rena sanning
där tiden gav mig allt

Du blev den frihet
min tanke alltid sökt
den ljusa horisont
som förut legat mörk

Ditt lugn har nu besegrat
den oro som jag känt
du är min själs mirakel
det bästa som har hänt.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 217 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2012-08-01 18:13



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En vacker skrift släpper din penna.
2012-08-02

    ej medlem längre
Väldigt fin - bravo..
2012-08-02

  bittemi VIP
Vilka härliga rader!
2012-08-01

  ResenärGenomLivet VIP
Sköna ord...
2012-08-01

  alvan
Åh rysning är rätta ordet... Duktig du!
2012-08-01

    ordskalv
Rysningar.
2012-08-01
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP