Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Det fanns en tid i min ungdom då livet kändes svårt, har just återfunnit dessa rader, allt bättre nu.


Andlig svält...


Om du visste hur jag svälter

på min dystra vandring här,

huru tankarna sig välter

i min andliga misär.


Hör du, lyssna hur det låter,
grubbel, grubbel, grubbel åter.


Lyss o bröder
hur jag blöder
i mitt hjärta
vekt och ömt;

vilken smärta har jag ej därinne gömt?

JL-62




Bunden vers (Rim) av Jerry Linder
Läst 297 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-02 18:23



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
"Vik ej från mitt hjärta
hälsosamma smärta
andens fattigdom!"

"Saliga är de som är fattiga i anden!"
2012-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Jerry Linder
Jerry Linder