Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vid den här tiden blommar malvan med hundratal skära blommor. Rätt vad det är finns hon bara där i flera veckor, sedan är hon borta igen.


Malvan...

Utanför fönstret vår malva står,

hon blommar så rikligt år från år.

Här inne min dagliga bordsdam är,

bedårad av mig hon är mig så kär,

men åren de går... hon får

allt flera gråa hår...




Bunden vers av Jerry Linder
Läst 436 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2013-07-15 17:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jerry Linder
Jerry Linder