Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

För alltid bredvid



Jag vill att du ser mig
även naken och svag
jag vill att du hör mig
sakta smeka din dag

Jag måste få känna
din vilja ta mark
och landa i hjärtat
och tänka mig stark

Du är min i själen
du lever min frid
du vandrar min levnad
för alltid bredvid.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 238 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-02 20:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Magiska känslor föder dina vackra ord.
2012-08-02
  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP