Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ättestupan

I det rådande klimatet ges det
fattiga folket ingen tröst

Så ena alla ryggar som fortfarande är raka och
få alla att förstå att
en del glidit ur-
Sveriges framtidskaka

Vi måste vara generösa och hålla ihop skutan
Ingen ska behöva falla till ättestupan!




Fri vers av Yarissa
Läst 229 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-03 19:12



Bookmark and Share


    AA VIP
Mycket bra och talande text. Snyggt.
2012-08-13

  anits VIP
Så sant och bra beskrivet
om det som händer
2012-08-03
  > Nästa text
< Föregående

Yarissa