Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
------


"Betänkligheter !"

"Tänk inte för länge ,då blir det bara försent !"


"Bättre att säga för mycket än inte något alls.."



"Även om den av dig startade debatten blir hård och, t o m, brutal så är det värt det !"



"Tålamod är visserligen guld men om du står ut för länge så kan det bli kört !"



"Om din idé kan bli genomförd så är det viktigaste själva genomförandet och ingenting annat räknas ."



"Om du inte älskar dig själv så kan du inte heller älska andra ."



"Eftersom girighet och avundsjuka alltid kommer att vara lagliga företeelser så kommer världen aldrig att bli rättvis !"



"En värld utan miljöförstöring är ungefär lika realistiskt som att man själv skulle leva i 200 år !"



"Ett gott skratt är alltid bra men inte lär jag leva längre för det !"


---






Övriga genrer (Aforism) av Mats Henricson
Läst 205 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-03 23:31



Bookmark and Share


  poetryGirl
Sant
2012-08-04

  genni VIP
De här raderna var bra, gillar det mycket!

Men du, jag tror faktiskt att ett gott skratt förlänger livet :)

k r a m
2012-08-04

  aol
tänkvärd klok skrift
2012-08-04

    ej medlem längre
Då kör vi igång karusellen och ser vad som händer:-)
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska