Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ensamheten

Det har alltid varit något
Jag inte riktigt har kunnat förstå
Inte alltid
Men ofta
I gemenskapen
I sällskapen
Öppen
Men
Instängd
Tar inte in
Tar inte in helt
Ger inte bort allt
Rädd för responsen
För synen på mig
Ibland krampar
Ensamheten
Jag njuter
Men lider
Skrattar i gråten
Jag behöver inga vänner
Sades när åren var unga
Inte gamla
Men jag behöver
Jag behöver
Vill aldrig tillräckligt
Öppnar aldrig helt
Ensamheten bottnar
I åren som gått
Åren som fått
Min tro att vridas
Vågar inte
Släppa in
Helt
Men halvt
Njuter
Njuter av tystnaden
Men hjärtat skriker
Vem är jag?




Fri vers av MissCaylin
Läst 310 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-04 08:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

MissCaylin
MissCaylin