Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Uppfinner ju gärna ord som inte finns än ....


"NYORD !"

REGLERINGSDEKLARATION : OM SAP lovar att återinföra de regleringar som ALLIANSEN avskaffat : Apoteken (INGEN förbättring för oss) ; Vården ( Se bara på skandalerna från Carema Care´s härjningar inom äldrevården)mm mm.


FÖRAKTSPOLITIKER: En nyskapad variant av politikertyper, denna avart har satt politikerföraktet i system och utnyttjar det för egen vinning, tar ALLA chanser att gissla de politiska meningsmotståndare som gör grodor som kan skapa politikerförakt, men är själva inte ett dugg bättre ,har dock en förmåga att dölja sina smutsigaste egenskaper..


"FLOSKELERARE": En personlighetstyp som finns inom många ämnesområden: Politik; Underhållning; Reklam; Administration etc etc . Man kan säga att dessa är "i ropet" : Kännetecknande är en OERHÖRD VÄLTALIGHET,dock ofta proppfylld med meningslösa och intetsägande fraser, typ: "Vi ser över det här och kommer,sannolikt, inte att kunna förändra det stadigvarande." Eller: "Det hela är, naturligtvis, förskräckligt tråkigt men vi har inga som helst möjligheter att kunna utreda det hela, bl a på grund av resursbrist." Undanglidande och till intet förpliktigande kommentarer är legio från dessa personer . Sällan eller aldrig ges några klara löften eller utfästelser .


-----




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Mats Henricson
Läst 237 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-04 19:47



Bookmark and Share


  poetryGirl
det är ett jäv---a samhälle idag..ursäkta Mats
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

Mats Henricson
Mats Henricson

Mina favoriter
Längtar BORT...
älska