Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vem fan är då bra


"Dum tjej"

Har ett minne av ångest
Har ett minne av att ligga gråtandes i dina armar
Har ett minne om ett löfte

Har ett minne av lugn
Har ett minne av orons återkommande
Har ett minne av besvikelse

Har ett minne av din röst
Har ett minne av att koppla av
Har ett minne av en vilja

Har ett minne av ett svar
Har ett minne av hopp
Har ett minne av ett besviket antagande

Har ett minne av ilska
Har ett minne av tårar
Har ett minne av känslan av ändlösa tårar

Har ett minne av att vakna
Har inget minne av hopp
Har inget minne av glädje.




Fri vers av likväljag
Läst 262 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2012-08-04 23:18



Bookmark and Share


  S.A.I. Steve Lando VIP
mycket stark o bra dikt
2012-08-11

    samole
Väldigt bra dikt!

Sista strofen ökar förökar de föregående raderna.


2012-08-05

    ej medlem längre
Bombastic....eh?
2012-08-04

    ej medlem längre
Bimboastic...
2012-08-04
  > Nästa text
< Föregående

likväljag