Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mina naglar är korta

jag är inte alltid glad
om du undrar
varför mina naglar har olika längd

ibland är platsen jag står på
en plats jag vill lämna

ibland verkar jag vara någonstans
någonstans du inte är

jag försvinner bort ibland
om du undrar
varför mina fingertoppar blöder

ibland ser man inte så noga
så noga att man förstår

ibland fungerar inte hjärnan sådär
sådär som den ska

jag vill inte alltid vara med
om du undrar
varför naglarna nästan maniskt rivs av

så om du nu undrar
varför mina naglar är så korta
beror det på att jag inte alltid är jag.




Fri vers av likväljag
Läst 160 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2015-10-22 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

likväljag