Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
denna dikt är tänkt att jag ska redigera men lägger upp den här för är i stort behov av feedback.


något är fel

Något står inte rätt till när hon blir frågad om sitt pris
trettonåringen förstår inte frågan, som sig bör vid den åldern
Något står inte rätt till när ingen reagerar över trakasserierna
femtonåringen förstår inte hur, när hennes kropp faktiskt tillhör henne
Något står inte rätt till när hon blir ombedd lugna sig
tjugoåringen förstår inte varför ansvaret är hennes, att inte säga ifrån




Fri vers av likväljag
Läst 218 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2016-02-11 14:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

likväljag