Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

bättre

Det känns bättre nu, riv inte ner det
Du är hemma nu, gå inte
Hoppas du förstår, hoppas du vill

Jag skiter i att försöka få detta till en dikt, eller vad man nu skriver här.

Det känns bättre, och jag hoppas innerligt att du inte river ner oss igen.




Fri vers av likväljag
Läst 231 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-06 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

likväljag