Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vad vet jag

vad vet jag?

jag vet att jag inte vet vad jag vill skriva men att jag måste

jag vet att jag är trött men att jag inte kan gå och lägga mig i tid fastän jag måste

jag vet att det är svårt att ordna livet men att jag måste.

jag vet att jag vill dricka alkohol men jag vet inte varför och jag vet att jag inte måste.

jag vet att jag inte borde.




vad får man ut av detta? det gör mig bara tröttare och mer tom.
måste man vara full? alkoholfull eller känslofull. nej.

hejdå.




Fri vers av likväljag
Läst 170 gånger
Publicerad 2014-03-04 14:39



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

likväljag