Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett liv räcker inte 3


Ovetande om hur känslor och ångest kan få en att må

fått dig nyfiken på att andras liv känna på

testa att i deras blodiga skor ett tag gå

lär dig kanske känna känslor då

annars döda mer så

du alltid har nya liv att prova på

skinn att flå oskyldiga som få

blodig och rå

rosor är röda violer är blå

var det en känsla måntrå?

Lifta på...




Fri vers av TobbeTooMuch
Läst 249 gånger
Publicerad 2012-08-05 10:27

Författaren TobbeTooMuch gick bort 2018. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TobbeTooMuch
TobbeTooMuch