Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag menar inte de jag säger...

Jag hittade dig trots oddsen var låga

mitt tidigare liv en självvald plåga

för all framtid sparar jag vår låga

du älskar mig utan att såga

våga och du lämna allt annat

för min skull har du stannat

ändå så behandlar ibland dig som ingen och annat

även om jag älskar dig så förbannat

förlåt jag är så glad att du stannat

nu gör jag allt för att leva för dig om inget annat.




Fri vers (Fri form) av TobbeTooMuch
Läst 342 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2012-08-05 11:37

Författaren TobbeTooMuch gick bort 2018. Texterna finns kvar på poeter.se som ett minnesmärke på den avlidnes och/eller de anhörigas begäran.



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

TobbeTooMuch
TobbeTooMuch