Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
privata kommentarer !?!? eller är jag bara trött ...i vanliga fall skickar jag bara tackbrev men idag är jag slut , jag skall skärpa mig ...


en av dagens tankar

privata kommentarer en masse ;


en kittlande spännande kärleksfull klok

kosmos - det trettioelfte parallella universum i stort -

eller en sisyfosvärld utan slut ?!?!


kanske parallelltrapets ,

med spännande studs , och helvilda hopp ??!!


jag kanske skulle vara gladare ( och mera vanligt tacksam )

om jag fick sova litet mera ;

litet mera som min katta är -

hon som inte låter mig sova !




Övriga genrer (Satir) av Tarantaran
Läst 237 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-05 13:28



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
En katt
en skatt
att ha! Bra
den håller Dig
vaken så ser
jag saken!
Hurra för den!
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran