Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÅSKAN

De blixtar och de mullrar

de är Tor som rider fram

Då gömmer jag mitt huvud

i någons trygga famn

 

När han åkt förbi

blir allt lungt och stilla

Men medan de pågår

då mår jag illa

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 178 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-05 20:32



Bookmark and Share


  M M Mannheim VIP
Vad skönt att du har en famn att skydda dig!
2012-08-05

  Skogsfen.
Samma känsla här. Kram Skogsfen
2012-08-05
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP