Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

I den värld människan aldrig levde i

det är acceptabelt att bli vätska
som flyter fram genom skåror i landet
ingen ställer sig i vägen om du lär dig att flyga
fram över den fragila skorpan grön och blå
förvandlar du din röst till åska
för att kunna höras så ska senaten tiga
är du den enda som inte känner när regnet faller
kan du integrera med alla individer
lägger du undan dina samtida vapen
för att kriga på andra sätt så ska du varskos
när tystnaden kommer
med sitt lakan så vitt att solen bländas och slås ut
allt detta är dig berättigat

om du kan åstadkomma det på egen hand




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 146 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-05 21:28



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling