Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

gör mig stark

då gick toner
på vågor
över leendets läppar

sökte moln
att befria

bleka solen
för att få
en skymt
av en dröm
av en längtan

älskade barn
på planetens golv

väg mig mot er
gör mig
än levande
än stark
att älska
er alla




Fri vers av Sonja Sidorow Lapington
Läst 229 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-06 00:08



Bookmark and Share


  Fredrik P. VIP

Livslust och längtan
finns i vårt hjärta.
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Sonja Sidorow Lapington
Sonja Sidorow Lapington