Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En moders kärlek når bortom himlen.. Mitt lilla barn, mamma skall alltid bära dig med sig så som himlen bär sina stjärnor


Min stjärna

Det är mörkt nu
och nattens kyla smyger sig inpå
Men ändå kan jag inte slita blicken
från stjärnorna.

Så vackert gnistrande
mot himlens mörkblå bakgrund

Precis som du mitt barn,
du är min stjärna
Och jag är din himmel

Jag bär dig och låter dig gnistra
för utan dig vore allt så mörkt

Mitt barn, min stjärna

Godnatt min lilla stjärna
Godnatt min lilla skatt
Godnatt mitt kära barn
och sov så gott inatt




Fri vers av Coldasice VIP
Läst 225 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-06 00:26



Bookmark and Share


  mare VIP
Mycket vacker dikt
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Coldasice
Coldasice VIP