Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

vänner - av kärlek, all min kärlek

 

när det står

stilla

är tomt

tyst

på något sätt

förkommen

avig

men längtar

 

ni ger mig

allt

lyfter upp

plockar stenar

från mina axlar

mitt bröst

och ger mig luften

tillbaka

blåser liv

i urholkad kropp

 

finns för mig

jag finns

för alltid

för er




Fri vers av ellenr
Läst 285 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-06 12:03



Bookmark and Share


    Lars Gullberg
jo ja sparade dej
såg att du mej
fint me ljus

alltså du skriver bra de e fan viktigt att få höra det

fortsätt och skriv för du e himla bra.
de e lite rockn roll över dina texter och litelite twin peaks och ödesmättat
tror det finns en jättevacker diamant i dej sånt känner mellan raderna.

kommer kolla dina texter nu och få lite inspiration till mitt eget skrivande

ha de gott / Lars




2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

ellenr
ellenr