Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
ett kort brev eller något...


ett liv utan dig


Jag har börjat leva ett nytt liv ,
ett liv utan dig.

Det är inte mycket till liv ännu,
jag har ju precis börjat leva det.

Det känns mest livlöst på natten
och en stund på morgonen.

Kvällarna har liksom sitt eget liv ;
jag tänker nästan varje kväll :
Yes , det här tar inte lång tid !!

Tills jag lägger mig ,
och inte har lust att gå upp.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Tarantaran
Läst 212 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-06 15:39



Bookmark and Share


  Ewa-Britt Nilson VIP
OH! Håll ut!
Allt Är inte slut!
Detta är början
till det bästa
med mången
god nästa
som skrivande
Dig vill gästa!
Och som Du ser
vi blir fler bara
det väl plus ger!
2012-08-06

  träsnidaren
Känner igen mig. Det gäller att inte tappa taget, fast det är så jävla lätt. Man får resa sig upp igen och igen och igen...

Mycket stark och fin text!
2012-08-06

  Rise Little One
det låter så sorgligt... men det går över... snart...
2012-08-06
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran