Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
det har säkert tänkts på tidigare, men det är en spännande tanke...


tänk om(aforism)


tänk om jag är som du,
precis som alla andra

och inte alls är
som jag




Övriga genrer (Aforism) av Tarantaran
Läst 153 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-07 09:30



Bookmark and Share


    ej medlem längre
I varje blick, bortom upplevelser, minnen och gamla sår väntar samma människa, att möta någons blick är att se sig själv i spegeln, fast i en annan situation. Vi är alla samma, fast unika :)
2012-08-07

  Rise Little One
ja, tänk om jag är som du hhhmmm
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Tarantaran
Tarantaran