Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det enda jag kan säga är att jag älskar dig

du sa åt mig att glömma det jag mest utav allt vill åt
förmodligen blev jag argsint men lät det hela somna in
vilket du också gjorde den natten vi gick ifrån ut till inåt
svaret jag kan ge dig älskade bror är att det finns en stjärna som är din




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 251 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2012-08-06 23:01



Bookmark and Share


  miljas
Så öm, fin på flera sätt. Sorgsen. Gillar hur du vävt in Thåström, mycket effektfullt!
2012-08-10

    Tea Alex
Varmt och nära.
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling