Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
niityllä


kutittaa

 

kuka muistaa kukkivaa heinää

kuka kortta kuljettaa

 

tuulessa taipuu heinä

kukkansa kantaa

hento

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 449 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2012-08-07 21:23



Bookmark and Share


  Marja-Liisa Koski VIP
Ihana runo. Herättää kauniita muistoja!

”niittykukkia poimin vain sulle
väri niiden niin lempeä on
liian hienoja ruusut on mulle
väri niiden liian hempeä on…”
ML

2012-08-08

    maija tuori

Hempeän kaunis ....
2012-08-08

  Heikki Hellman
Kevyt, lempeä ja kaunis
2012-08-08

    ej medlem längre
Hyvä!
2012-08-08

  Minkki VIP
mukavasti sointuva, kivasti silmiä kutittaa ;) ja profiilikuvasi on kaunis - onko mesimarja?
2012-08-07
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP