Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

mietteitä

 

Kaipaus on kuin tyhjä hetki,,,

sammunut kynttilä...

 

*

 

Paras kaverini olen minä itse kun ajatus on vapaa...

 

*

 

Ystävät ovat kuin helminauha

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Fri vers av Pirjo VIP
Läst 363 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2012-08-11 13:44



Bookmark and Share


    maija tuori

Viisaita ajatuksia ....
2012-08-19

  Minkki VIP
"Ystävät ovat kuin helminauha" -
Vänner är som ett band av pärlor
juuri niin - vaikka nauha katkeaa, helmet eivät karkaa, siitä erikoisia ovat ystävät :)

och brister bandet, rullar pärlorna ändå inte bort, sådana är sanna vänner :)

2012-08-13

  M M Mannheim VIP
Säkert bra...ska få det översatt!
2012-08-12
  > Nästa text
< Föregående

Pirjo
Pirjo VIP