Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

utan dina varma kramar, utan dina kyssar som får himlen att snurra - en levande död

Älskling

choco daim är inget utan dig
smakar hydrogen
etanol
luft
you name it
allt har samma smak

minns du att jag frös om dina händer?
att jag andades din luft?
vi var ett
men utan dig är jag inte ens en halva
jag har världen i mina händer med dig
men utan dig
så är jag så fattig att inte ens ett droppe av mitt blod
är mitt

älskling
vinter-likgiltighet
vår-saknad
sommar-nonchalans
höst - hopplöshet
vinter igen - allt på samma gång

varje årstid har sitt vakuum


älskling ett år
varje natt

utan ditt så underbara gonatt




Fri vers av BrokenHearted
Läst 1538 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2006-02-07 15:24



Bookmark and Share


    ej medlem längre
sjukt bra.
2010-09-26

  Johan Nilsson
stark.
bra dikt, jag gillade den!
2008-05-12

  Peppe11
så vackert så fyllt av saknaden... vem vet var våra känslor tar vägen... kanske hamnar de på någon plats, där de får ligga osorterade och ostörda...kanske ligger din väns känslor där.. åhh så fint du skriver..
2007-08-09

  pinkprincess
vacker vacker!!

så känns det ibland.. eller ofta.
den är underbar!
2006-03-13

  Marlene Anna Linnéa
oj, vad du fångar upp, med dessa ord...
kanon! fortätt skriva!
2006-03-03

  Tofan
underbart.,

speciellt "minns du att jag frös om dina händer?
att jag andades din luft?"

det brukar kännas just så
2006-02-25

  mysanpysan
jaa

jag gillar detta
det är ungt
det är rätt fram och det känns ärligt

det är enkelt och berörande

diggar mycket tredje stycket

bra!!
2006-02-20

    AnnaGs
vet inte vad jag ska säga...
helt sjukt bra....ojoj
2006-02-18

  Natalie VIP
Åh så himla vacker dethär :)
2006-02-15

  BaraEnFlicka
Var får du alla ord ifrån gumman!BRA!
2006-02-08

    livräddaren
grrrrrymt!=)
2006-02-07

  Ola Rydberg
mycket godbitar i denna
2006-02-07
  > Nästa text
< Föregående

BrokenHearted