Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

FRÅN INGENSTANS

Som en fläkt

från ingenstans

skulle jag vilja att du kom

Och du skulle finnas där runtom

 

Min själ

skulle andas din friskhet

Mina steg skulle du lätta

Du skulle svalka mina tankar

och mina lustar mätta

 

Sedan när du drar bort

till ingenstans

är de bara jag

som vet att du fanns

 

M-L




Fri vers av Maj-Lis VIP
Läst 183 gånger och applåderad av 12 personer
Publicerad 2012-08-08 19:35



Bookmark and Share


  Heikki Hellman
Du har skapat en liten poetisk pärla!
2012-08-15

  M M Mannheim VIP
Det är var poesi som gör att jag kommer direkt för att mätta dina lustar! Vad är din adress? Sista versen är suverän!
2012-08-08

  bittemi VIP
Så mjuk och vacker den här dikten är. Tycker mycket om den
2012-08-08

    ej medlem längre
Du skriver så skört och så mjukt.
2012-08-08

  aol
underbart skriftat vännen
2012-08-08

    Ken Cassel
Fint M-L :)
2012-08-08
  > Nästa text
< Föregående

Maj-Lis
Maj-Lis VIP