Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen poesi


Detta är ingen dikt
och ingen poesi
den handlar inte om dig
och inte om mig
och inte om att jag älskar dig
och att det gör ont när du är dum
den handlar nog inte om något särskilt..




Fri vers av Örnhjärta - Björnhjärta
Läst 320 gånger
Publicerad 2006-02-07 16:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Örnhjärta - Björnhjärta