Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Obalans i vädrets sång

jag är vaken
men så obehagligt trött
jag är trädet som har fallit
ändå står jag upp
jag är dimman som har skingrat sig
därför kan du inte se mig
jag är glädjen som har rest iväg
trots det så skimrar mitt leende i minnenas korridorer
jag är ledig för saker att hända
ändå är jag så destruktivt upptagen




Prosa av Carl R. Westerling
Läst 183 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2012-08-09 16:00



Bookmark and Share


    born-on-a-train
jag har sagt det förut.
men du är verkligen duktig!
2012-08-09

    ordskalv
Rysligt bra.
2012-08-09
  > Nästa text
< Föregående

Carl R. Westerling
Carl R. Westerling